Завръщане 2

В „Завръщане 2“ героят на Башар Рахал – Бранимир, претърпява положителна промяна, като започва да води природосъобразен начин на живот и да се грижи за доброто бъдеще на хората и на природата. Именно иновациите са начинът, по който това може да се реализира най-устойчиво и ефективно.

Посещението на Бранимир в Innovation Hub-a на Schneider Electric е свързано с желанието му да развие бизнеса си чрез инвестиция в изграждането на умни домове – една от сферите, в които високите технологии на Schneider Electric са с доказана ефективност.

Орлин Павлов и Орлин Горанов изпълняват обичаната и отдавна позната на българите „Да започнем отначало“ в нов дует за продължението на най-гледания български филм на 2019-та – „Завръщане“. Филмът, който е втори съвместен проект на Ники Илиев и Башар Рахал. Парчето към филма, изпълнявано от Орлин и Орлин, е с оригиналния текст на Михаил Белчев и музиката на Александър Бръзицов, но с нов аранжимент на Иван Тишев. Зрителите ще могат да се насладят на дует, съчетаващ два от най-популярните и обичани гласове на българската музикална сцена.

Пускане на видеото